Wij werken met onderhoudsarme dakbedekking met een zeer lange levensduur. De dakbedekking wordt aangebracht zonder brander, dus geen risico op dakbrand. Toepasbaar op alle dakafmetingen: van klein schuurtje tot gymzaal.

Alwin de Gooijer Loodgieterbedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van dakbedekking op basis van EPDM. EPDM is de afkorting van “Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer”. EPDM is bijzonder elastisch, heeft een zeer lange levensduur en is bestand tegen externe invloeden.

Onze expertise gaat verder dan alleen de aanleg van dakbedekking. We begrijpen dat reparaties en onderhoud essentieel zijn om uw dak in optimale conditie te houden. Daarom bieden wij een uitgebreide service, inclusief dakinspectie, om eventuele problemen vroegtijdig te detecteren en aan te pakken.

Onze professionele dakinspectie is een grondige beoordeling van uw dakbedekking, waarbij we letten op mogelijke schade, slijtage of andere tekortkomingen. Ons doel is om problemen te identificeren voordat ze zich tot grotere en kostbaardere problemen ontwikkelen.

Indien we tijdens de inspectie gebreken constateren, staan we klaar om deze te repareren. Ongeacht het type dakbedekking dat u heeft of de afmetingen ervan, kunnen we de benodigde reparaties uitvoeren. Wij hebben ervaring met verschillende soorten dakbedekking en beschikt over de juiste kennis en materialen om elke reparatie vakkundig en duurzaam uit te voeren.

Bij Alwin de Gooijer Loodgieterbedrijf streven we ernaar om onze klanten een uitgebreide en betrouwbare service te bieden. Of het nu gaat om de aanleg, reparatie of het onderhoud van uw dakbedekking, wij zijn uw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele dakinspectie en advies op maat!